Het welgevormd, verzopen waterkieken van Sean Dhondt

En zo kwam toch nog alles goed…

Sean Dhondt trok eens aan zijn flieterke alsof zijn leven ervan afhing. Nu, dat heeft iedere vent wellicht al eens gedaan. Maar Sean Dhondt ging ‘alle rimmen los’ voor een zekere Eveline. En vrouwlief Allison Scott kon daar niet mee lachen. Ze trok naar haar familie in Amerika, om vanop afstand terug te blikken en na te denken wat ze met haar verdere leven zou doen. Haar uiteindelijke beslissing was, dat ze de echtscheiding wilde.

Terwijl Allison Scott nog in Amerika zat, vertelde Sean Dhondt in de boekskes dat hij hoopte dat het weer goed zou komen met zijn Amerikaanse eega, want hij miste haar zo erg.

Intussen sprak hij in ‘t grootste geniep af met zijn nieuwe vlam, Maithé Rivera. Pas toen Allison Scott liet weten dat het definitief over en out was tussen hen, gaf Sean Dhondt toe dat hij iets had met het vijftien jaar jongere model.

“Groetjes van de twee verzopen waterkiekens”, zo laat Sean Dhondt nu Instagram-gewijs weten, terwijl hij met zijn welgevormd, verzopen waterkieken in ‘t zwembad zit.

Het is natuurlijk reclame voor die wellness: Maithé Rivera is namelijk influencer. Maar wij vinden dat helemaal niet erg: we kijken namelijk graag naar Maithé.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More