Het verschil tussen een ‘vamp’ en een ‘vampier’ (video)

Ieder vampiertje zijn/haar pleziertje.

Stel je voor dat je kind je op een dag komt melden dat het vampier wilt worden. Doe dan even alsof ‘pompier’ hebt verstaan en hoop dat het overwaait. Of je legt je er bij neer en probeert er schoonheid in te ontdekken. Vampierenseries zitten in de lift. Vroeger betekende dat sidderen en beven, maar sinds de serie ‘The Twilight’ is een soort van soft porno geworden. Kinderen willen niet langer de ideale schoonzoon huwen, maar de ergste nachtmerrie van de papa mee naar huis brengen. In het echt, bedoelen we dan.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Mizz Intra (@mizz.intra)

Mensen zoals Marilyn hebben er een levensdoel van gemaakt om een Vampire Barbie Doll te worden en hebben daar alles voor over. Ze heeft er inmiddels zo’n 30.000 dollar aan ingrepen op zitten en dat is er aan te zien. Het kind is voorzien van de juiste poten en oren, maar geeft er een donkere twist aan.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Mizz Intra (@mizz.intra)

Van vamp tot vampier, zeg maar. Misschien leuk voor even, maar misschien niet echt een optie om er ‘s ochtends mee aan de ontbijttafel te zitten.

 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More