Het spookt weer enorm in de nieuwe trailer van Ghostbusters 3 (video)

De Ghostbusters-versie uit 2016 met een volledige vrouwelijke cast was een dikke flop.

Niet vanwege het hoge gehalte aan oestrogeen op het scherm, maar omdat de film uiteindelijk een zeer slechte kopie bleek te zijn van de originele versie uit 1984. Geforceerde mopjes, overacting, geen chemie tussen de hoofdpersonages regels en de cameo’s van de originele spokenjagers trokken op geen paranormale kloten.

De 42-jarige Jason Reitman – zoon van de originele Ghostbusters regisseur Ivan Reitman – trekt wijselijk een streep door de reboot en borduurt verder op de originele films.  De kans dat we de personages Peter Venkman, Raymond Stantz, Egon Spengler en Winston Zeddmore nog samen op het scherm zien is nog kleiner dan dat de groene Slimer een tandverzekering krijgt. Want acteur Harold Ramis is ondertussen al vijf jaar overleden.

Maar met de huidige indrukwekkende computereffecten weet je echter nooit en het plot handelt nu eenmaal over leven na de dood.

Acteur Bill Murray heeft trouwens altijd laten uitschijnen dat hij een terugkeer naar het Ghostbusters universum wel zag zitten, maar liefst als een geestelijke verschijning. Nog van de partij zijn:  

In het derde deel – getiteld Ghostbusters: Afterlife – zijn het deze keer de kleinkinderen van de Ghostbusters die de fakkel overnemen.

De trailer geeft ons in ieder geval weer hoop dat de makers weer op de goede weg zitten met deze franchise.

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More