Seksleven van Hollywood-sterren weldra openbaar (video)

Eigenaar van exclusieve seksclub schrijft een boek.

Damon Lawner (48), eigenaar van de meest exclusieve seksclub ter wereld SNTCM, heeft aangekondigd om een boek te gaan schrijven over hoe het er aan toe gaat in zijn club. “Ik ga de hele waarheid vertellen en niets anders dan de waarheid,” kondigt hij aan.

Of dat goede reclame is voor zijn club valt te betwijfelen. In de peperdure seksclub zou zowat alles mogelijk zijn. Het lidgeld is 75.000 dollar per jaar of 1 miljoen dollar voor de rest van je leven. “Bij ons kan men in discretie doen, wat ze thuis niet kunnen” luidt het. Maar of dat nog wel zo discreet blijft, is nu de vraag.

Een aantal Hollywood-sterren, waaronder Gwyneth (#metoo) Paltrow, Brad Pitt en Angelina Jolie, vrezen dat hun geheime fantasieën in boekvorm zullen verschijnen.

De leden hebben toegang to private seksruimtes en kunnen er, met het advies van experten, aan een ‘seksuele bloedeed’ deelnemen. Wat dat precies inhoudt, wordt nog niet prijs gegeven, maar het klinkt als een teaser voor Lawner’s roman. Vooraleer je lid wordt, moet je overigens eerst foto’s van je hele lichaam opsturen en een brief schrijven over je diepste fantasmes.

Het doet allemaal een beetje denken aan de film ‘Eyes Wide Shut’ (met Tom Cruise en Nicole Kidman in de hoofrollen). Ook bij SNTCM gebeuren er maandelijks gemaskerde rituelen. Leden zijn dan verplicht maskers te dragen, mannen in smoking, vrouwen in lingerie. Misschien dat Connor Cruise, ook lid van de club en de adoptiezoon van Tom en Nicole, wat te veel naar papa en mama heeft gekeken.

Een boek over luxueuze en decadente mooie mensen onder de kerstboom ? Misschien.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More