Het meest hilarische fitnessgadget ooit? We hebben het gevonden!

35

De zwaartekracht. Je kan er niet aan ontsnappen. Hou ouder we worden, hoe meer alles begint te zakken aan ons lichaam.

Maar gelukkig is de mens inventief en kan je bij de plastische chirurg alles laten ‘liften’ wat je enigszins stoort. Maar zij die al beginnen te huiveren met de gedachte alleen al aan een vloekende Jeff Hoeyberghs met slagersmes in de handen, bestaan er ook meer natuurlijke middelen om Vadertje Tijd even te doen te vertragen.

Gezond eten en veel bewegen doen al wonderen. Voor elk lichaamsdeel bestaat er wel een toestel om het te verstevigen. Maar wat met je smoel? Wat met die slappe en hangende wangen en dubbele kinnen? 

Wel, als we het reclamespotje van de Facial Fitness Pao mogen geloven, doet deze schroef in je bakkes wonderen.  Door je gezicht te bewegen zwiepen de uiteindes als vleugels op en neer, waardoor je gezicht strakker zou worden. Niet de facial waar je op gehoopt had, maar het is een Japanse uitvinding dus waarom zijn we niet verbaasd?

De bedenkers hadden destijds voetbalster Cristiano Ronaldo miljoenen betaald om het gadget te promoten in een reclamespotje. Maar ook hij was verstandig genoeg om het ding niet in zijn mond te steken, want het oogt namelijk hi-la-risch!

Onderstaande acteurs hadden er dan weer geen problemen mee om een demonstratie te geven.

Dertig seconden per dag zou voldoende zijn. Langer dan dat en je valt wellicht neer van schaamte.

Wil je toch deze fitness-swaffelaar uitproberen, moet je 130 euro op tafel leggen.

Je weet al wat meenemen tijdens het Belgisch Kampioenschap Meeuwen Schreeuwen.

REACTIES