“Het lag er allemaal wat te dik op”

“Vermiste kapster zette haar verdwijning in scène.”

Kapster Rabia H.(29) uit Genk zal niet meteen worden aangenomen als scenariste. Nochtans deed ze flink haar best om haar eigen ontvoering te ensceneren. Ze liet haar Hyundai in het Albertkanaal duwen door twee mannen. Op klaarlichte dag, met getuigen, de nummerplaten nog op de wagen. Geen manier waarop mensen hun voertuig stiekem willen laten verdwijnen. Nummerplaten verwijzen naar een adres en op dat adres vonden speurders een man met zijn twee kinderen die vertelde dat zijn vrouw enkele uren eerder met die auto vertrokken was. En dat ze sindsdien niet was teruggekeerd. Verdacht antwoord of een verdachte verdwijning? Ze vonden slechts één schoen aan in de auto, de andere dreef op het water. Was de vrouw verdronken? De man wordt daarop verdacht van moord.

De politie verspreidde een opsporingsbericht. Een paar dagen later werd Rabia opgemerkt in de buurt van de Duitse stad Bremen, op 400 kilometer van haar huis.

“Dankzij jullie heeft de politie mij teruggevonden”, liet Rabia daarna weten op de sociale media. “De voorbije dagen waren mijn ogen en mond dicht en heb ik niemand kunnen bereiken. Ik weet niet wat er allemaal is gebeurd. Ik hoop dat god dit niemand laat meemaken. Ik ben veilig nu. Dank aan iedereen.” Niet veel later haalde ze dat beericht weer offline.

Het parket twijfelt aan haar geloofwaardigheid en liet weten dat de vrouw niet het slachtoffer werd van een crimineel feit. “Het lag er allemaal wat te dik op.” Speurders gingen haar ophalen in Duitsland en gaan haar verhoren. Als inderdaad blijkt alles in scène is gezet, dan zou er wel eens een pittige rekening in haar bus kunnen vallen. Er zullen er heel wat kapbeurten nodig zijn om de gemaakte onkosten af te betalen.

“Het lag er allemaal wat te dik op”

Vermiste kapster zette haar verdwijning in scène.

Kapster Rabia H. (29) uit Genk zal niet meteen worden aangenomen als scenariste. Nochtans deed ze flink haar best om haar eigen ontvoering te ensceneren. Ze liet haar Hyundai in het Albertkanaal duwen door twee mannen. Op klaarlichte dag, met getuigen, met de nummerplaten nog op de wagen. Geen manier waarop mensen hun voertuig stiekem willen Laten verdwijnen. Nummerplaten verwijzen naar een adres en op dat adres vonden speurder een man met zijn twee kinderen, die vertelde dat zijn vrouw enkele uren eerder met die auto vertrokken was. En dat ze sindsdien niet was teruggekeerd. Verdacht antwoord of een verdachte verdwijning? Ze vonden slechts één schoen aan in de auto, de andere dreef op het water. Was de vrouw verdronken?

De politie verspreidde een opsopringsbericht. Eeen paar dagen later werd ze opgemerkt n de buurt van de Duitse stad Bremen, op 400 kilometer van haar huis.

“Dankzij jullie heeft de politie mij teruggevonden”, liet Rabia daarna weten op de sociale media. “De voorbije dagen waren mijn ogen en mond dicht en heb ik niemand kunnen bereiken. Ik weet niet wat er allemaal is gebeurd. Ik hoop dat god dit niemand laat meemaken. Ik ben veilig nu. Dank aan iedereen.” Maar niet veel later haalde ze dat weer offline.

Het parket twijfelt aan de geloofwaardigheid en liet weten dat de vrouw niet het slachtoffer werd van een crimineel feit. “Het lag er allemaal wat te dik op.” Speurders gingen haar ophalen in Duitsland. De vrouw zal worden verhoord. Als inderdaad blijkt alles in scène is gezet, dan zou er wel eens een pittige rekening in de bus kunnen vallen en zullen er heel wat kapbeurten nodig zijn om de gemaakte onkosten af te betalen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More