Het kinky kantje van buurmeisje Tessa Visser (foto’s)

We zitten in de helft van de maand en dat betekent: tijd voor een ‘Girl Next Door’!

We kregen al meermaals de vraag van lezers, of we nog eens een inked girl wilden brengen. En we krijgen ook geregeld de vraag van Nederlandse jongedames, of ze niet een keertje mogen schitteren als ‘Girl Next Door’. Tel die twee bij mekaar op, en maak kennis met Tessa Visser!

1

Image 1 of 7

Hoi Tessa, vertel eens wat over jezelf?
TESSA: “Ik ben dus Tessa, 28 lentes jong, en mama van een knappe zoon, en ik werk fulltime in een supermarkt.”

Van waar ben je?
TESSA: “Ik woon in Almere, waar ik eigenlijk al mijn hele leven woon. Ik heb alles hier: mijn werk, de school van mijn zoontje, mijn ouders wonen hier,… ik zal hier dus niet zo snel weggaan.”

Wat vind je het mooiste aan jezelf?
TESSA: “Goeie vraag. Ik denk dan toch wel mijn ogen. En mijn lippen, die zijn mooi vol en vooral: echt.”

Is er iets aan je uiterlijk wat je zou willen veranderen?
TESSA: “Ik denk dat geen enkele vrouw helemaal tevreden is met haar uiterlijk. Maar als ik één ding moet kiezen, ook in verband met de shoots die ik doe en zo, dan zou ik dikke, rondere billen willen. Ik vind dat heel erg sexy.”

Wat wil je bereiken met je shoots?
TESSA: “Ik zou graag doorbreken als lingerie- en tattoomodel. In een papieren magazine komen is dan wel een streven. Ik ben net begonnen, dus de wonderen zijn de wereld nog niet uit haha.”

Op wat voor mannen val je?
TESSA: “Oei, heb je even? Oké, ik zal niet m’n hele lijstje opnoemen, enkel de belangrijkste kenmerken. Hij moet langer dan één meter tachtig zijn, zodat ik hoge hakken kan dragen. Hij moet ook verzorgd zijn, en een leuke kledingstijl hebben. Tattoos vind ik heel erg sexy, net als een goed lichaam. Maar uiterlijk is niet het enige. Hij moet ook lief zijn. En dominant – of toch op de juiste momenten. Hij moet gevoel voor humor hebben en zorgzaam zijn. Tot slot: iemand die mij op m’n plek durft zetten.”

Tot slot nog een stoute vraag: wat is de gekste plek waar je al van bil ging?
TESSA: “Gekste plek, eum… ik denk dat dat toch wel buiten was, in een park. Het was al wel avond en donker, maar ze liepen daar gewoon met hun hond. Oh ja, en in een garage, op de auto. Niet in de auto, maar er wel degelijk op!”

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More