“Het is gedaan met L’ABÎME, lang leve LA BOUM !”

Geen feestje vanavond in het Ter Kamerenbos?

Na twee veldslagen in het Ter Kamerenbos, houdt de organisator van de feestelijke volksopstand het voor bekeken. Normaal gezien zou er vandaag een nieuwe evenement doorgaan – La Boum Test – maar het collectief heeft via Facebook laten weten hier vanaf te zien.

 

“We geven op… we gooien de handdoek in de ring ten aanzien van zo veel onbegrip en haat na alles wat we voor de zaak hebben opgeofferd. (…) Het is gedaan met L’ABÎME, lang leve LA BOUM !”, schrijft het collectief.

 

De vraag is, of dit het einde betekent van La Boum of dat er vanavond toch nog een massa volk zal komen opdagen om hun ongenoegen te uiten over de doofheid van de overheid. Minister Annelies Verlinden en haar legerpolitiemacht zijn er niet in geslaagd om in dialoog te gaan met de jongeren.

 

L’abîme had op aangeven van Verlinden een testevenement ‘la Boum Test‘ voorgesteld en diende daarvoor een aanvraag in bij de stad Brussel. Het antwoord was: “Njet.” Voor de stad Brussel en de Brusselse politie voldoet het evenement niet aan de voorwaarden. Bang afwachten voor vanavond. De paarden staan klaar, de matrakken alweer in de aanslag, het waterkanon gevuld.

 

Wie wind zaait, zal storm oogsten?

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More