Het grootste privé-eiland van de Bahama’s staat te koop voor een ‘prikje’ (video)

Het drukke België zo beu als koude pap en toevallig de Euromillions gewonnen?

Wel, als we in alle bescheidenheid een suggestie mogen doen, waarom niet eens een privé-eiland kopen? Niet zomaar eentje met twee palmbomen en dertien rotsen. Neen, we hebben het hier over een exotische droomlocatie van maar liefst driehonderd hectare groot en vijf kilometer aan stranden, nog witter dan de tanden van deze Nederlander.

Oh ja, ook nog even vermelden dat er op dertig meter hoogte een luxueuze villa op je wacht met uitzicht over je ganse eigendom. Dat is in het kort Blue Island in het prachtige Exuma Cays samengevatArriveren doe je in ieder geval in stijl aangezien er een splinternieuwe landingsbaan ligt. Hoogtevrees? Geen enkel probleem, want het eiland beschikt ook over meerdere aanlegsteigers.

Maar nu komt het addertje onder het gras. Deze toplocatie kost je maar liefst 104 miljoen euro. Aan de andere kant…wie wil er nu de rijkste van het kerkhof zijn?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More