Het gaat niet goed met de Russische Popeye (video)

Gedaan met zijn forsballen.

Kirill Tereshin begint stilaan meer op Olijfje te trekken dat op Popeye. De tengere soldaat is ondertussen 24 jaar geworden en heeft niet langer de grootste bicepsen ter wereld. Een kronkel in hoofd bracht hem ertoe om zijn bicepjes in te spuiten met een petroleumgel. Het gaf hem forceballen die totaal niet in verhouding waren met de rest van zijn lichaam.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Кирилл Терешин – Руки Базуки (@ruki_bazuki_official)

Kirill dacht dat hij even sterk was als hij eruit zag en waagde zijn kans in een MMA-ring, waar hij van het kastje naar de muur werd geslagen. In zijn overmoed nam de Rus zelfs deel aan het populaire ‘Male Slapping’, waarbij tegenstanders mekaar zo hard mogelijk in het gezicht slaan tot één van beiden opgeeft of bezwijkt. Hij nam het op tegen kampioen Vassilly Kamotskiy die nauwelijks bewoog na de klap van Tershin. Kamotsky had vervolgens één mep nodig om gekke Kirill tegen de grond te slaan.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Кирилл Терешин – Руки Базуки (@ruki_bazuki_official)

Daarna ging het niet zo best meer met onze kampioen. Zijn bicepsen werden levensbedreigend en de held moest onder het mes. Door ontstekingen in zijn armen dreigden zijn ledematen af te sterven. Maar één ingreep was lang niet genoeg. Hij ondergaat nu de ene operatie na de andere. Zijn armen zijn niet meer om aan te zien.

Hij zal nog veel spinazie moeten eten.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More