Wietroker sterft op wel heel knullige manier

Een 24-jarige Kroaat ging iets te ver om zijn wiet te verbergen voor de politie. Zo ver dat hij het nu niet meer kan navertellen.

Het is quasi onmogelijk om een overdosis cannabis te nemen. Maar dat maakt de drug niet minder gevaarlijk. Gebruik kan leiden tot kanker of hartproblemen, maar ook tot psychoses en schizofrenie. Voor één iemand was een zak wiet op een wel heel andere manier fataal…

In Kroatië vindt elk jaar het dancefestival Ultra Live plaats. Nabij het Poljud Stadion hield de politie op de laatste festivaldag een drugsrazzia. Daarbij hadden ze een 24-jarige jongeman gevat op verdenking van drugsbezit.

De jongeman verzette zich en de agenten sloegen hem in de boeien om hem nadien in een politiewagen achter te laten. Maar op weg naar het politiekantoor gaat het vreselijk mis. De festivalganger krijgt stuiptrekkingen en verstikkingsverschijnselen. Een agent probeert nog medische assistentie te geven, maar tevergeefs. De kerel sterft op de achterbank van de Kroatische politieauto.

Wat bleek? De jongeman had stiekem een zak wiet ingeslikt om het bewijsmateriaal te laten verdwijnen. Het zakje bleef in zijn luchtpijp steken en de festivalganger stikte.

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More