Het duimpje ging voor het eerst omhoog bij Big Brother (video)

En dat was duidelijk niet het enige dat omhoog ging.

Wie in het Big Brother-huis wil rampetampen, moet het duimpje omhoog steken om aan te geven dat het uit vrije wil gebeurt. Eind 2017 werd in Spanje een bewoonster van een Big Brother huis (hoogstwaarschijnlijk) voor het oog van de camera verkracht door een andere bewoner (tegen wie 2,5 jaar celstraf is geëist). Daarmee was de grens van het toelaatbare duidelijk overschreden. Ook al was het niet duidelijk dat ze gedwongen was of niet. De kandidate had eerder vrijwillig seks met hem gehad, waardoor de makers niet ingrepen.

Om dergelijke fratsen te vermijden, zijn er met de bewoners van de nieuwe Big Brother 2021 duidelijke contractuele afspraken gemaakt over het gebruik van de duim en andere lichaamsdelen.

Big Brother-kandidaten Jill (22) en Matt (19) zijn samen in bed beland na een feestje. Sommige kijkers hebben een duimpje gezien en zweren bij hoog en bij laag dat er onder de lakens meer aan het handje was dan wat geknuffel.

SBS kom met een mededeling: “Volgens Matt en Jill is er geknuffeld. Niets meer.” De zender is onetwijfeld blij met de twijfel en de pikante ontwikkelingen. Big Brother kan een schandaaltje wel gebruiken om het kwakkelende succes wat op te krikken.

De samenslapers hebben alvast weer afstand van mekaar genomen. Een zuigzoen in de nek van Matt is voorlopig het enige wat er nog overblijft van het bed-incident.

Bonus: ZIEHIER de meest choquerende Big Brother-momenten ooit.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More