Het bloot achterwerk van Shakira ziet er nog steeds even strak uit (foto’s)

These hips don’t lie!

Zelfs niet op de leeftijd van 43 jaar. Dat is dan weer het voordeel om stinkend rijk te zijn. Je bezit over een legertje aan diëtisten en persoonlijke trainers die er wel voor zorgen dat je er nog steeds uitziet als pakweg 20 jaar geleden.

Naast zingen en schudden met de heupen, verdient de Colombiaanse schone tegenwoordig ook haar boterham met zelf ontworpen badkleding.  Op Instagram deelde ze een foto waarin ze een eigen design draagt. “Dit is een nieuwe bikini die ik zelf ontworpen heb en laten maken door een vriendin. Ik wil altijd mijn eigen bikini ontwerpen voor de zomer”, schrijft ze erbij.

En waarom geld verkwisten aan een bikini-model, als ze zelf een strandlichaam heeft van jewelste. Hetgeen ook haar 68 miljoen volgers opviel. Niemand die echt aandacht besteed aan haar gevoel voor mode, maar eerder wat er ‘Underneath your clothes’ allemaal gaande is.

‘Whenever, wherever’?  Voetballer Gerard Piqué had het meteen door!

View this post on Instagram

Shaka shaka!! 🤟🤟

A post shared by Shakira (@shakira) on

 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More