‘Het alternatief’: heksen

Misschien kan het ook anders, maar zo anders?

Programmamaakster Ryanne is de vier muren om haar heen meer dan beu: ‘Ik begon me af te vragen of er misschien niet andere manieren zijn om met elkaar en met de wereld om te gaan. In ‘Het Alternatief’ dompel ik me onder in andere levensopvattingen in de hoop daar wat van te kunnen leren en mee te nemen naar huis,’ aldus Ryanne.

Ryanne gaat haar kamer uit, op zoek naar andere, soms bizarre, levenswijzen en nieuwe avonturen. Zo wordt ze omgetoverd tot heks, drinkt ze haar eigen plas én protesteert samen met radicale Christenen.

Bizar dus. Of een alternatief?

Vanavond ontmoet Ryanne Oriane en Anke. Oriane is heks en gelooft dat alles een bezieling heeft. Ze wijdt Ryanne in om samen naar de heksenfeestdag te gaan. Terwijl Oriane in de natuur leeft, leeft Anke van de natuur. Ze heeft de afgelopen vier jaar nauwelijks gegeten, omdat ze haar energie uit Prana haalt. Oftewel: lucht en licht geven haar energie.

NPO 3 / 06 april, om 21:20 – 22:20 : ‘Het Alternatief’

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More