Herkent u de plek waar deze blote kont gefotografeerd werd?

Er bestaat namelijk wat onenigheid over.

In de mooie maand mei vallen heel wat lange weekends. Veel Britten trekken in die periode richting Mallorca, waar ze feesten tot ze er – al dan niet letterlijk – bij neervallen.

De Duitse tabloid Bild schreef een artikel over die stromdronken, schandaalschoppende Britten. Hun tekst werd geïllustreerd met onderstaande foto. De uitleg die erbij hoort?

Een jongedame gaat omstreeks elf uur ‘s morgens in de McDonald’s van Inca een hamburgertje bestellen. Ze heeft zichzelf voordien zo laveloos gezopen, dat ze er aan de toonbank staat met een opgeschorte rok en zonder slipje, zonder dat zelf te beseffen. De titel? Dit is hoe u in Mallorca een hamburger gaat bestellen.

Maar… het nieuwtje geraakte inmiddels verspreid tot in Mallorca zélf. En de McDonald’s van Inca reageert er nogal misnoegd. “Die foto is niet hier genomen. Straffer nog: dat is niet eens een toonbank van McDonald’s!”

Dan rest natuurlijk nog de vraag: waar is de foto dan wél genomen? Herkent u het?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More