Hellboy heeft zijn eigen duivels speeltje: Hellbone (foto)

“Wat Aquaman en Thor kunnen, kan ik ook”, zal deze gehoornde sloeber gedacht hebben en zo geschiedde. Hellboy heeft zijn eigen speeltje.

Het moet de diender uit de onderwereld toch op één vlak meezitten, want zijn box office-resultaten zijn om te janken. De reboot van de gelijknamige film is niet alleen gekraakt door de critici, maar door de weinige belangstelling die er is, is de kans groot dat de film niet uit de kosten komt.

Het wordt dus met de dag triester voor deze Hellboy, met een miezerige Rotten Tomatoes-score van 15% en een – volgens geruchten – enorme triestige sfeer op de set. De grootste flop van 2019 mag dan al bekend zijn, gelukkig kunnen duivelse fans zich afreageren met de Hellbone: Dildo of Doom.

“Deze demonische dildo mag dan niet de apocalyps teweeg brengen, het roept wel orgasmes op die niet van deze wereld zijn”, aldus de makers. Voor zij die interesse hebben, niet te lang wachten aangezien er maar 666 exemplaren beschikbaar zijn. En dat voor 65 euro per stuk. God zal wel een oogje dichtknijpen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More