Heidi Klum in haar meest verleidelijke personages (foto’s)

De Duitse is nogal een patéke.

Niemand die van haar hoorde, tot ze in de jaren negentig de cover van het blad Sports Illustrated sierde. Maar haar strafste stoot ooit? Zelf een balletje trappen, terwijl ze in 2005 de loting presenteerde voor het Wereldkampioenschap voetbal. Voor miljoenen kijkers demonstreerde ze live hoe hoog ze die bal kon trappen. Haar boezem floepte hierbij bijna uit haar decolleté, waarna het beeld in sommige midden-oosterse landen prompt op zwart ging.

Tijdens haar carrière als model kroop ze ook meer dan eens in andermans andervrouws gedaante. Haar meest bekende metamorfose, is allicht die als Sharon Stone voor het magazine GQ in 2002.

Maar ze kroop ook al eens in de huid van verleidelijke dames als Jayne Mansfield, Jesscica Rabbit, Raquel Welch, Brigitte Bardot, ‘The Girl Next Door’ en Farrah Fawcett. En voor de lol zette ze die allemaal nog eens op een rijtje op haar Instagram.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More