Heerlijke Australische actrice toont ons haar stoutste kiekjes (foto’s)

Down under loopt de temperatuur soms erg op, zoveel is zeker.

Isabelle Cornish groeide samen met haar drie broers en een zus op, op de boerderij van haar ouders. Telkens haar ouders haar vroegen om een klusje op te knappen – de koeien melken, de stallen uitmesten, weten wij veel wat voor klusjes er op zo’n boerderij allemaal te doen zijn – had ze een gepaste uitvlucht klaar. Ze was zo goed in het verzinnen van smoesjes, dat haar vader op een keer zei: “Gij moet actrice worden, gij.”

Dat vond Isabelle Cornish eigenlijk nog niet zo’n slecht idee. Prompt liet ze zich inschrijven in de toneelschool. In 2012, ze was toen achttien, kreeg ze een kleine rol in de tv-serie Home and Away. Daarna kreeg ze rollen aangeboden voor verschillende Australische films.

Isabelle Cornish is niet te beroerd om af en toe kledingstukken uit te trekken voor de camera. Maar ook in haar privé showt ze wel eens graag dat heerlijke lijf van haar.

1

Image 1 of 22

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More