Heeft ‘ons Milou’ iets met rapper Sjors? (foto’s)

Ze heeft een nieuwe vriend, zoveel is zeker.

‘Ons Milou’ terug. In Temptation Island kriebelde het zo hard in haar broekje voor een verleider, dat ze het héél erg moeilijk had. Het zag ernaar uit dat zij aan haar drang toe zou geven: haar vriend Heiki dacht al na over aan welke verleidster hij in dat geval zijn noedel zou tonen.

Maar ‘ons Milou’ bleef tegen ieders verwachtingen braaf, en zij en Heiki vielen opnieuw in elkanders armen. Of toch voor eventjes, want daarna was het uit. Om niet veel later terug aan te zijn.

Maar nu is het blijkbaar helemaal klaar tussen de twee. Milou heeft iemand anders, zo liet ze via Instagram weten. Wie de gelukzak is? Snelle jongen Martijn van Leeuwen, een Nederlander die geregeld met zijn kart of BMW M3 GTR over het circuit scheurt.

Maar… één van haar volgers vroeg zich af: “Is dat rapper Sjors?” Voor wie rapper Sjors niet moest kennen: dat is zo’n beetje de combo talent van een dronken parkiet/ het ego van Kanye West. In profiel lijkt Martijn misschien inderdaad wel een heel klein beetje op de rapper.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door ℳ𝒾𝓁𝑜𝓊 (@milouvanagtmael)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More