Heeft Buurtpolitie-acteur seksspeeltjes nu wel of niet weggesmeten?

Het onwaarschijnlijke verhaal van de zwarte sporttas.

Henry Seroeyen, acteur van de kleuterpolitiereeks ‘De Buurtpolitie’, blijkt er een complex liefdesleven op na te houden. In ‘Dag Allemaal’ komt een gedumpte – en zeer boze – minnares met een aantal pittige details.

Henny Seroeyen (37) heeft recent aan zijn vrouw moeten opbiechten dat hij overspel heeft gepleegd, met de 25-jarige nagelstyliste Tatjana die hij via TikTok leerde kennen. Maar het verhaal wordt pas pittig als Tatjana andere meisjes wil waarschuwen. Zij is blijkbaar niet de enige die hij van de ene dag op de andere als een baksteen liet vallen. Het wordt echter pas helemaal een verboden scenario van ‘De Buurtpolitie’ als ze vertelt over de beruchte zwarte sporttas. Wanneer Henry op liefdestocht trok, had blijkbaar altijd een tas vol seksspeeltjes bij.

De vrouwen met wie hij een scheve schaats reed, zijn met mekaar beginnen babbelen en kwamen erachter dat ze allemaal met de inhoud van de sporttas hadden kennisgemaakt.

“Enfin, Henny’s vrouw is alles te weten gekomen omdat ook zíj anonieme berichten kreeg (vaneen gedumpt slachtoffer)”, zegt Tatjana in ‘Dag Allemaal’. “Na een telefoontje van zijn vrouw is Henny toen halsoverkop van bij mij naar huis vertrokken. Hij heeft z’n zwarte sporttas onderweg gedumpt in de vuilnisbak bij een tankstation. Dat heb ik gezien, want wij wa­ren op dat moment aan ’t facetimen.”

Een bizar verhaal. Laten we hopen voor de meisjes dat Henry het spul schoonmaakte na gebruik. Wat zou erin hebben gezeten?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More