Hebben de 007-producenten een vervanger voor Daniel Craig gevonden?

Over bijna exact een jaar moet Bond 25, die voorlopig de titel ‘Eclipse’ draagt, in de zalen draaien. Merkwaardig genoeg hebben enkele belangrijke acteurs, zoals Ben Whishaw en Ralph Fiennes, nog steeds geen scenario ontvangen. Het loopt dus allemaal niet zo vlot. Omdat ze niet nog eens vijf jaar willen wachten om met Bond 26 uit te pakken, zijn ze bij Eon Productions al bezig met een opvolger voor Daniel Craig. Volgens sommige bronnen hebben ze die zelfs al gevonden.

Het is 36 jaar geleden dat  Sean Connery Bond vertolkte, en daarom zouden de makers graag weer een acteur met een Schots accent 007 zien spelen. De originele Bond van Ian Fleming had een tenslotte een Schotse vader en een Zwitserse moeder.

Outlander-acteur Sam Heughan is volgens geruchten in de race om Daniel Craig te vervangen als de volgende James Bond. Bronnen zeggen dat de producenten de Outlander– ster gevraagd hebben om een auditie te doen. Het nieuws komt nadat Heughan heeft toegegeven dat hij graag de volgende Bond wil zijn. Heughan onthulde eerder al dat hij auditie deed voordat Craig de rol kreeg. Hij kreeg de baan niet omdat hij toen nog te jong was. Maar nu is hij ouder en heeft een naam opgebouwd in Hollywood dankzij Outlander enThe Spy Who Dumped Me .

Maar er zijn nog anderen die graag de rol van Bond zouden vertolken. Bodyguard-acteur Richard Madden, ook Schots, zou een andere favoriet zijn van de producers. Het gaat nog wel even duren voor we weten wie de gelukkige is die gestalte mag geven aan de volgende 007. Eerst nog even Daniel Craig zijn ding laten doen in Bond 25 van regisseur Cary Fukunaga.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More