Harley Davidson zoekt jobstudent om 12 weken doorheen de States te cruisen

We hebben al de geschikte motor gevonden voor de ukkepukkies onder ons. Maar voor de gasten met iets meer baard in de keel is er nu een opportuniteit van formaat.

Want niemand minder dan motorfabrikant Harley Davidson heeft een zeer unieke vacature online geplaatst.  Houdt u van lange motorritten op uitgestrekte verlaten wegen en u bent toevallig een social media-freak? Dan kunt u wel eens de geschikte kandidaat zijn. Harley Davidson is namelijk op zoek naar een student die tijdens de zomer twaalf weken lang de VS wilt verkennen en hiervan verslag uitbrengt online.

Behalve dat u natuurlijk moet kunnen rijden met een motor, zoeken ze ook een creatief iemand  en die graag samenwerkt met andere social media-influencers. Durft u de uitdaging aan? Dan maakt u een leuk filmpje, essay, fotocollage,… eender wat, zolang u maar origineel uit de hoek komt en stuurt het op naar freedomInternship@Harley-Davidson.com.

Geen onbelangrijk detail: u mag na de zomerjob de motor behouden!! Waar wacht u nog op?

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More