Hans Teeuwen shockeert en scoort met anti-lockdownsong (video)

Nederlanders weten een ‘vuile bek’ nog altijd te smaken.

Hans Teeuwen staat ervoor bekend rechttoe rechtaan te zijn. Onverbloemd noemt hij de dingen bij naam en maakte daar zijn handelsmerk van. Maar de lockdown – of de afgeleiden daarvan – hielden hem van de bühne af. Sindsdien post Teeuwen op de sociale media het ene shockerende filmpje na het andere. Die missen wel eens de elegantie van een conference en gaan snel vervelen. Het is aandacht om de aandacht geworden en de schreeuw van Teeuwen is op de preek van een protestantse pastoor gaan lijken.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Hans Teeuwen (@therealhansteeuwen)

Eén van zijn laatste wapenfeiten was een post op Instagram waarin hij zich afvroeg wat hij met zijn lul moest doen in de lockdown. “Goed, er zitten van die dekhengsten thuis die denken ‘wat moet ik nou met mijn lul in de lockdown’.” vertelt hij. Die wijze woorden, gevolgd door een aanstekelijke melodie brachten singer-songwriter Bjørgen van Essen op ideeën. Hij maakte er een 80’s versie van die in een mum van tijd viraal ging. ‘Lockdown Lul’ stormde de Nederlandse hitparade binnen en steeg deze week naar plaats 64 in de Nederlandse top 100.

Het heeft iets van een krampachtig aandacht zoeken, met een snuif waanzin. Nuja, over smaak valt niet te twisten.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More