Hamse moskee van Diyanet is failliet

Opvallend bericht vandaag in het Staatsblad: de opening van het faillissement van de moskee Diyanet uit Hamme.

De ondernemingsrechtbank van Gent, afdeling Dendermonde, heeft het faillissement geopend van de vzw Hamme Diyanet (Cami-Moskee) en Sociale Kulturele Sport Vereniging uit de Drapstraat.

De datum van het faillissement is vastgesteld op 18 januari 2021. Rechter-Commissaris is Harry Cornelis en de twee curatoren zijn Heidi De Cauwer en Elke Goossens. De voorlopige datum van staking van betaling is vastgesteld op 18 juli 2020. De datum neerlegging van de schuldvorderingen is binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be is op 26 februari 2021.

In het Staatsblad vinden we (te) weinig informatie over deze vzw. Enkel in 2004 en 2005 werden samen 3 akten gepubliceerd door deze vereniging. Toen heette de vzw Turks Kultuurhuis Hamme. Volgens de KBO werd de vzw opgericht op 30 november 1978. De 4 bestuurders zijn volgens KBO Süleyman Balta (sinds 25 september 2005), Murat Ince (sinds 25 september 2005), Memis Seber (sinds 25 september 2005) en Apdil Unan.


Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More