“Had je tien miljoen, wat zou jij dan doen?”

Deze villa van de Verhulstjes kan je huren vanaf 28.500 euro per week.

Laten we beginnen met te zeggen dat we het Gert Verhulst gunnen. Je doet ‘wat’ voor kinderen met een hond en jaren later ben je net niet beursgenoteerd. Wie doet het hem na?

Voor wie Samson & Gert alleen maar heeft gekend als kind, is het nostalgie. Maar wie destijds al over de jaren des onderscheids beschikte, kon/kan zijn oren en ogen niet geloven. Samson & Gert was in den beginne niet bepaald kwaliteitstelevisie. Zo zie je maar dat je je kan vergissen. Het huis waar je moet kloppen omdat de bel jarenlang kapot is, waar een slechte kopie van een bearded collie met een diepe zaagtoon flauwe grappen tapt met een grote – erg middelmatig acterende – grote man, ging erin als koek. Jaren later is Gert Verhulst het meest succesvolle product van de Vlaamse televisie en staat Studio100 garant voor kwaliteitsvol entertainment voor jong en oud.

Gert is zo populair geworden dat de Vlaming wil zien hoe hij ‘s ochtends met zijn zoon Vik – in onderbroek – zijn tanden staat te poetsen. In een eerste seizoen van ‘De Verhulstjes’ mochten we dat meebeleven in hun villa in Oostduinkerke. Het volgende seizoen doen de Verhulstjes dat nog eens over in hun huisje in Saint-Tropez. Correctie, villa! Op de site van villarentalsainttropez – je kan het stulpje huren vanaf 28.500 euro per maand – wordt het als volgt beschreven: De ruime villa van meer dan 350 m², biedt haar gasten een grote woonkamer, een eetkamer, een keuken met bijkeuken en koelkamer.

© www.villarentalsainttropez.com

De toren bestaat uit een grote master suite met twee badkamers en douches, een grote dressing en een kantoor. 3 suites met elk eigen badkamer en dressing die uitkomen op overdekte terrassen met uitzicht op zee.

© www.villarentalsainttropez.com

Een onafhankelijke studio met een tweepersoonsslaapkamer, een badkamer en een klein bureau. Vanaf de top van de toren heeft u een prachtig panoramisch uitzicht.

© www.villarentalsainttropez.com

Er zijn tal van terrassen en in de aangelegde tuin van ruim 2.000m² bevindt zich het verwarmde zwembad omgeven door ligstoelen en een eettafel.

© www.villarentalsainttropez.com

Daar hebben wij erg weinig aan toe te voegen. Tenzij het visonaire nummer ‘Tien Miljoen’ van Samson & Gert :

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More