Guitige Nicola is een echte Girl Next Door

Het meisje van de buren…

Herken je het? Zondagmorgen, met een kleine kater na een veel te gezellige zaterdagavond, opstaan, jogging aan en ongewassen snel naar de bakker om net de tweede warme ‘pistolets-bak’  mee te graaien om daar dan tot de vaststelling te komen dat daar het jong, frisgewassen, guitig en knappe buurmeisje je tijdens haar weekendjob staat te bedienen? Wij, helaas, wekelijks.  

Over buurmeisjes gesproken, deze 20-jarige Duitse  is er ook eentje. Guitig, knap, ondeugend maar met de flair van een onschuldig jonge hinde. Een ravissante deerne waar iedereen voor valt.

Ze begon op haar twaalfde met het posten op Instagram en nu, 8 jaar later, heeft ze al een behoorlijke portfolio én roedel aan volgers (meer dan 360.000) opgebouwd. Wij leerden ze kennen als één van de ambassadeurs van het Belgische modemerk Suspicious Antwerp. Soit, voor ons is ze niet suspicious, wel delicious.

2

Image 2 of 20


Credits: Instagram

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More