Grote verontwaardiging over Brusselse vaccinatievoordringers

Niet iedereen staat te springen om een prik te mogen ontvangen van een coronavaccin, maar sommige oudere mensen die binnenkort wel een spuitje zouden moeten krijgen zijn niet echt te spreken over vaccinatievoordringers in Brussel.

Onze bron: ” Een vrouw die nog niet aan de beurt was (omdat ze niet oud genoeg is, red.), kon onlangs toch langsgaan in een Brussels vaccinatiecentrum. Ze kon een coronavaccin krijgen door toedoen van haar zoon die in de zorgsector werkt.” In principe moest de vrouw nog enkele weken wachten.

Onze Brusselse bron: “Mijn echtgenoot is een tachtiger en ik ben zelf eind de zeventig. We zouden graag een vaccin krijgen en liefst zo snel als mogelijk. Vaak zeggen we al lachend dat iedereen gevaccineerd zal zijn en dat wij als laatsten aan de beurt zullen komen.” De vrouw die het vaccin te vroeg kreeg, had wel een week lichamelijke klachten. 

Het probleem van vaccinatievoordringers is niet enkel een Brussels fenomeen. Ook in Nederland werd het opgemerkt.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More