Groene Power Ranger ontsnapt aan aanslag op stripbeurs

Vorige week donderdag werd een man gearresteerd aan de ingang van de Comicon-beurs in Phoenix. Hij beweerde de echte versie te zijn van The Punisher, een stripfiguur uit de Marvel-stal. Zijn doel: slechte politiemensen doden en… de groene Power Ranger.

Het heerschap wist dat hij niet met wapens naar de beurs mocht, maar die regel lapte hij aan zijn laars. Hij was tenslotte de echte Punisher. En die mag met een rugzak vol vuurwapens en messen komen aandraven. Als ‘slechte’ politiemensen hem wilden tegenhouden, dan kon hij ze daarmee doden.

De ordediensten vonden in zijn agenda een verontrustend bericht terug. Op de dag van de beurs stond genoteerd: “Kill JDF”. JDF, staat voor Jason David Frank, die eregast was op Comicon. Hij vertolkt de groene Power Ranger in de recente film. Het bizarre figuur beweerde een vendetta te hebben met de acteur.

Gelukkig kon de stripextremist makkelijk overmeesterd worden. Hij werd afgevoerd door de politie en wordt nu aangeklaagd voor poging tot moord.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More