Gratis Valentijnscadeau scoren? (foto’s)

Dat doe je hier.

Vorige week legden we een Limburgse brunette met twee enorme pluspunten op de rooster, maar bij [BLCK] doen ze natuurlijk wel meer dan rondborstige ambassadrices aanwerven. Kledij ontwerpen bijvoorbeeld.

Zo is er een T-shirt met een befaamde slogan van de al even befaamde Herman Brusselmans: ‘Achterwaarts in de poes genaaid’. Of een goed gevonden neppe bontjas die zo nep is dat het er achteraan op staat. En sexy slaapkleedjes.

Zo’n ‘Puppet’ slaapkleedje (zoals de rechtse dame op de bovenstaande foto draagt), dat is natuurlijk ook een uitstekend cadeau voor Valentijn. En nu we het daar toch over hebben: we mogen daarvan één exemplaar weggeven.

Het enige wat je hoeft te doen, is daarvoor een mailtje sturen naar info@p-magazine.be, met als onderwerp: ‘Slaapkleedje’, en antwoord geven op deze twee vragen: wat is de voornaam van de ambassadrice van het Belgische label [BLCK], en hoeveel goede antwoorden we op deze vraag zullen ontvangen vòòr vrijdag 5 februari, 12 uur ‘s middags? Voeg er nog de gewenste maat bij (momenteel enkel verkrijgbaar in S en M) en klaar.

Wie geen exemplaar wil winnen maar ineens shoppen – of een XFUR, of een dolkomisch T-shirt – kan dat HIER.

2

Image 1 of 3

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More