Grapjas verorbert kippenboutjes tijdens demonstratie van veganisten (video)

Er zijn twee manieren om duidelijk te maken dat veganisme niets voor jou is.

Op de agressieve “facking hippy ja man!” manier ofwel op een zeer passieve maar sluikse wijze. Onderstaande jongeman opteerde voor de twee optie en sindsdien is hij een beroemde internetheld geworden.

Want 250.000 likes op één dag, verdien je niet zomaar. Op 11 december vond er voor het stadhuis in het Australische Sydney een kleine betoging plaats van de veganistische activisten Anonymous for the Voiceless.

De betogers waren geblinddoekt en hielden schermen omhoog die beelden afspeelden van dieren die helse folteringen moeten ondergaan in het slachthuis.

Genietend van het spektakel, stond deze kerel aan de zijlijn te smullen van zijn Kentucky Fried Chicken-maaltijd.

Zijn actie heeft ondertussen voor heel wat beroering gezorgd binnen de veganistische gemeenschap. “Kinderachtig”, “Gebrek aan empathie”,… klinken de reacties.

Terwijl een resem carnivoren zijn gedrag alleen maar toejuichen op Twitter. “Niet alle helden dragen capes”, “Dit is ééntje voor mijn bucket list”,…

Maar de echte vraag blijft volgens ons onbeantwoord: heeft het gesmaakt?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More