Google Streetview-camera legde alien vast op beeld (foto’s)

Stevie sprong zowat uit zijn vel van het schrikken, toen hij plots een buitenaards wezen zag terwijl hij digitaal door Birmingham struinde.

47-jarige Stevie Hall wilde vorige week naar de kerstmarkt in Birmingham gaan. Omdat hij al van horen zeggen had dat het daar een miserie kon zijn om te parkeren, keek hij tevoren op Google Maps waar hij zijn auto eventueel kwijt zou kunnen.

Hij vond geen parkeerplek, maar wel een… alien. “Ik was verstijfd van angst en mijn nekharen kwamen overeind toen ik hem zag”, verteld de man aan ‘The Sun’.

De man probeerde nog een plausibele verklaring te vinden: “Misschien was het iemand met een griezelig kostuum, dacht ik eerst. Maar de informatie op Google zegt dat het beeldmateriaal gemaakt werd in april, dus was het geen Halloween.”

“Ik heb het wezen vanuit alle mogelijke hoeken bekeken, en het lijkt ook niet dat hij een masker draagt. Ik heb zelfs research gedaan naar verkopers en producenten van Halloween- en carnavalskledij, maar er is er geen enkele die een masker verkoopt dat hier op lijkt.”

Over de aiien: die heeft dus een baard, een groene tronie, blankemensenkleurige handen en borstjes. Het is ook best een sportief wezen, want het verplaatst zich met een Honda Civic Type R. Of hij heeft net de bestuurder ervan geteleporteerd, dat kan natuurlijk ook.

Wat Stevie Hall niet opmerkte, maar wij wel: de man die vlakbij door een raam staat te gluren is mogelijks een ‘Man in Black’, die in de grote haast zijn rode kap vergat uit te doen omdat hij op zoek moest naar alien-getuigen die moeten verdwijnen.

1

Image 1 of 4

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More