Google Maps verklapt locatie van snelheidscamera’s

Als het aan Google ligt heb je app’s die je vertellen waar je snelheidscamera’s kan verwachten niet meer nodig. Google Maps gaat namelijk binnenkort zelf tijdens het autorijden waarschuwen voor snelheidscontroles. Maar wacht nog even voor je verklik-app van je smartphone zwiert.

Google Maps werkt aan een belangrijk aantal updates voor zijn miljard gebruikers. Ze zijn momenteel  enkele handige waarschuwingsmeldingen aan het testen. Zo test men waarschuwingen voor ongelukken en snelheidscamera’s. Sommige gebruikers gaan ook een nieuw snelheidscamera-icoontje op de route in Google Maps zien staan. Tijdens het rijden krijgt men ook een geluidssignaal wanneer men zich in de buurt van de snelheidsmeter bevindt.

In de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk kunnen gebruikers flitspalen al registreren. Ook in Duitsland kan een beperkt aantal gebruikers de functie al gebruiken. Wanneer de nieuwe functie in bij ons verschijnt is nog niet duidelijk.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More