Goed om te weten: na ons veertigste worden we beter in bed

Onderzoekers doorprikken even een gekend cliché, niet enkel de jongeren weten van aanpakken in bed. Ben je de veertige nog niet gepasseerd dan hebben we goed nieuws. Je  hebt namelijk he hoogtepunt in bed nog niet bereikt volgens een nieuw onderzoek van Trojan en de Sex Information and Education Council of Canada. De onderzoekers beweren dat wanneer je ouder bent je niet enkel wijzer wordt, maar ook veel creatiever tussen de laken aan de slag gaat.
 

De onderzoekers klopten bij zo’n  2400 Canadezen tussen 40 en 59 aan om ze even enkele zeer persoonlijke vragen te stellen. De Canadese onderzoekers  kwamen tot de conclusie  dat de meeste volwassenen van middelbare leeftijd nog steeds van wanten weten in bed. Zo geeft vijfenzestig procent van de mannen en vrouwen aan dat ze meer nieuwe dingen met elkaar proberen dan dat ze rond hun dertigste deden. Ze experimenteren meer dan in hun jonge jaren. Het was ook duidelijk dat de veertigplussers nog steeds heel actief zijn in bed. Zo zegt veertig procent van de getrouwde of samenwonende koppels dat ze minstens één keer per week van jetje geven.

Maar hoe komt het dan ze creativer zijn geworden in bed? De veertigers praten onderling over hun verlangens en dit zorgt er voor dat ze in bed veel meer genieten dan de jongere generatie. Zo blijkt dat de de koppels die zeer tevreden zijn net heel openlijk met hun partner praten over wat ze wel en niet willen in de slaapkamer. De onderzoekers geven dan ook aan dat je best over al je wilde ideeën kan praten. Wil je een triootje of ben je nieuwsgierig naar anale of BDSM activiteiten?  Bespreek het met je partner en zie hoe je elkaar kan verrassen in bed. En wie weet ben je op je tachtigste nog een beest in bed.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More