Girlfriend Arm-kussen biedt troost aan alle single venten (foto’s)

Dit jaar wordt de allerlastigste Valentijn voor single mannen ooit.

Probeer maar eens een date te versieren in tijden dat je nog geen scheet mag laten of een viroloog moet weten hoe die ruikt. Laat staan dat je ze mee kan nemen op restaurant, bioscoop of een feestje. 

En elkaar aflebberen met een mondmasker aan is ook niet echt praktisch. Kortom, het is huilen met de pet op. Ach, schuif die pet dan maar even aan de kant, want we hebben het ideale troostmiddel gevonden voor jou. 

Kerels, maak kennis met de Girlfiend Arm Pillow. Je mag misschien nog niet je wederhelft gevonden hebben, maar alleen de helft is soms meer dan voldoende. Zeker als je ’s nachts wenst lepeltje-lepeltje te liggen. 

En deze ‘lepel’ heeft nooit hoofdpijn, als je niet snapt wat wij niet bedoelen. Het Arm-Vriendin-kussen is volledig handgemaakt en de kleur en stijl van lingerie kan zelf gekozen worden. Je kan zelfs kiezen tussen verschillende groottes en of je een linker- of rechterhelft wilt. 

En dat allemaal voor ongeveer 90 euro.

Goed gereedschap is het halve werk.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More