Girl Next Door Pauline Noyen: “Single en op zoek naar…”

Onze nieuwe Girl Next Door was Miss België-finaliste, en ze is momenteel single. Al heeft ze wel enkele vereisten voor een nieuwe vlam…

Hoi Pauline, vertel eens wie je bent?
“Ik ben Pauline Noyen, 26 jaar. Ik heb een bachelor Digital Arts and Entertainment, ik heb een paar jaar gewerkt als 3D artist en ik was finaliste Miss Belgie 2020.”

1

Image 1 of 10

Waar woon je, en hoe is het om daar te wonen?
“Ik woon momenteel bij mijn ouders in Evergem, samen met mijn oudste zus. Ik heb dan nog een broer en zus maar die zijn het huis al uit. Ik ben de jongste van 4. Mijn vader is CEO van vleeswaren Noyen NV, wat ervoor zorgt dat wij een comfortabel leven kunnen leiden. Ik woon hier al 20 jaar en ik heb niets dan goede herinneringen. Mijn ouders vonden het belangrijk dat wij opgroeiden met een open geest en dat is zeker ook gelukt. De omgeving waarin wij wonen helpt daar ook wel bij denk ik.”

Vertel eens wat over je Miss België-avontuur?
“Over het algemeen een zeer positieve ervaring. Wel zeer intens, ik zou geen tweede keer meedoen (dat mag ook niet meer aangezien ik ondertussen al te oud ben) maar het was zeker een ervaring die ik nooit ga vergeten. Ik ben één van de weinige kandidaten die naar elke activiteit is geweest. Ik heb op die manier vooral mijn sociaal netwerk enorm kunnen verbreden. Ik denk dat dat één van de grootste voordelen is. En het feit dat ik wel gegroeid ben als persoon ook. Het is eigenlijk jammer dat zo’n deelname vaak nog onderschat wordt, want ik ben ervan overtuigd dat niet elk meisje dit zou kunnen, je moet best zeer sterk in je schoenen staan. Mijn leeftijd heeft mij hier zeker bij geholpen. Uiteindelijk was het enkel wel jammer dat de inzet van elke kandidaat zich niet rechtstreeks vertaald heeft in de rangschikking, dat moet je dan wel kunnen relativeren. Miss België is en blijft een soort bedrijf dat winst moet maken uiteraard, en uiteindelijk kan je dat alleen maar respecteren.”

Wat vind je het mooiste aan jezelf?
“Het feit dat ik steeds niet aflatend achter mijn principes blijf staan, ik ben niet te plooien of klein te krijgen. Ik ben enorm vastberaden en ik zal altijd doen wat juist is. Daar ben ik trots op. En indien je eerder fysiek bedoelde, over het algemeen mijn lichaamsbouw dan misschien. Ik heb geluk met mijn snel metabolisme. Of misschien mijn schouders? Haha, misschien een vreemd antwoord.”

Is er iets aan je lichaam dat je zou willen veranderen?
“Ik denk dat iedereen wel dingen heeft die ze zouden willen veranderen aan zichzelf als ze echt eerlijk zijn. En ik vind daar ook helemaal niets mis mee zolang je maar steeds gelukkig blijft met je lichaam. Maar je zou steeds moeten streven naar de beste versie van jezelf. Dus ja, er zijn wel een paar dingetjes, die ik hier nu niet zal vermelden aangezien ik de focus dan toch liever op mijn positieve eigenschappen leg.”

Wat zijn je toekomstplannen?
“Ik ben momenteel finaliste Miss International Model, dus ik zal een paar fotoshoots doen dit jaar waar ik al naar uitkijk. Ik zou graag een opleiding volgen van 1 maand om een diploma Make-up Artist te behalen via het Centrum voor avondonderwijs. En ik wil een opleiding beginnen om mijn Private Pilot Licence (PPL) te behalen, bij de vliegclub in Ursel wellicht. Aangezien ik al eens praktijkles gevolgd heb en dit mij dit zeer is bevallen. Daarbij heb ik ook interesse in aerodynamica, radiocommunicatie, vliegtuigbouw etc. Ik heb altijd al graag in vliegtuigen gezeten en ik hou van avontuur en uitdaging. Ik ben zo ook al eens gaan skydiven. En op langere termijn, meer reizen uiteraard, een huis kopen, trouwen etc. De cliché, huisje, tuintje, boompje.”

Wat is het gekste dat je ooit al overkwam tijdens een fotoshoot?
“Goh, ik heb al eens in de P-magazine gestaan. Ik denk dat dat in 2013 was tijdens de Pukkelpop ‘pre-party’. Ik zat in de nek van een vriend of vriendin, in de boiler room was dat denk ik. Iemand had daar een foto genomen van mij en gevraagd of die gepubliceerd mocht worden in dit magazine. Dat mocht uiteraard! Niet veel later heb ik dan voor de eerste en enige keer gecrowdsurft, heel bizar gevoel! Zo al die handen van ik weet niet wie. Zo ben ik naar een moshpit gedragen, waar ik met mijn hoofd eerst ingevallen ben. Maar ik kwam met mijn handen eerst op de vloer dus het was oké, haha! Dan moest ik enkel nog mijn vrienden terug proberen vinden.”

“Ik heb ook al eens foto’s laten maken met een baby panda op mijn schoot. Ik deed in september 2018 vrijwilligerswerk in de ‘Wolong China Giant Panda Garden’ in de Sichuan-provincie in China. Dit mocht maar heel kort en in beschermende pakken uiteraard, aangezien ze geen ziektes willen overbrengen aan die dieren. En enkel het personeel daar mocht de foto’s maken. Heel tof!”

“Ik heb ook eens een stuk of 200 foto’s laten maken op de grootste glazen brug ter wereld in de Zhangjiajie Grand Canyon in China. Hoewel mijn liefde voor vliegtuigen had ik daar wel enorm last van hoogtevrees! Dat vonden de Chinese toeristen uiteraard enorm amusant. Al snel kwam een vrij grote groep mensen rond ons staan, aangezien veel Chinese toeristen in die regio nog nooit zo een blank -laat staan jong- persoon had gezien in het echt. Zij wilden allemaal een selfie met mij haha. Daar wist ik hoe het zou voelen om bekend te zijn.”

Op wat voor type mannen val je?
“Onlangs viel het mij nog op dat ik steeds val voor jongens met zwart haar en blauwe ogen, heel bizar. Vaak waren dit ook jongens die wat narcistisch waren, en machogedrag vertoonden om hun onzekerheid te verbergen wat er dan ook voor gezorgd heeft dat ze mij bijna allemaal bedrogen hebben. Ze hebben veel bevestiging nodig, die ze dan zoeken bij een ander. Ik trek zo’n mensen ook aan aangezien ik zelf een enorm empatisch persoon ben denk ik. Maar momenteel ben ik single en op zoek naar beter, dus indien iemand dit leest die hondstrouw is en zelfzeker, voeg mij dan toe op insta haha! (@pauline_noyen). Blauwe ogen en een sixpack zijn een plus.”

Noem eens vijf dingen die je op je bucketlist staan?
“1. Nog zoveel mogelijk reizen! Ik wil de Taj Mahal zien, Machu Picchu, Mount Fuji, Angkor Wat, de Rocky Mountains, de Malediven, Alaska, Hawaii, Fiji, de Blue Lagoon, op safari gaan in Afrika, you name it!
2. Mijn Private Pilot Licence (PPL) halen.
3. Mandarijn leren.
4. Wekelijks sporten.
5. Meer modellen-/Influencer werk doen, bij voorkeur in het buitenland. En dus ook meer volgers halen! Volg mij dus op ‘@pauline_noyen’”

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More