Gingen frieten van Delhaize van België naar Servië en dan terug naar ons land?

Een tijdje terug hebben we hier bericht over lolly’s die in China gemaakt worden. Een wakkere lezeres van P-Magazine gaf ons vandaag een nog straffer verhaal door.

“Ik heb onlangs frieten van Delhaize gekocht (een zak van 2 kilo van het huismerk 365,red.). Uit interesse keek ik waar de frieten gemaakt waren. Dat was niet verrassend in België. Vreemder vond ik dat de frieten geïmporteerd werden door Delhaize Serbia. De frieten gingen volgens de informatie op de verpakking dus van België naar Servië.”

Onze lezeres stuurde ook de informatie van de verpakking door als bewijs. Daar staat inderdaad in het Engels dat de frieten “imported for SRB by Delhaize Serbia, Beograd.”

Aangezien onze lezeres de frieten hier in België gekocht heeft, kan het niet anders dan dat de frieten van België naar Servië gegegaan zijn om vervolgens naar hier terug te komen. Een andere mogelijkheid is dat de frieten ons land nooit zijn buitengegaan. Dan is de informatie op de verpakking wel niet correct.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More