Gigolo: “Sinds corona verdien ik 20.000 euro per maand”

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Terwijl er enerzijds tal van bedrijven ‘dankzij’ corona kopje onder gaan, scheppen farmabedrijven, labo’s en escort(e)s poen als nooit voorheen. Wij spraken met de Gentse Marco: overdag verzekeringsmakelaar, ‘s avonds gigolo.

Marco vertelt ons hoe hij in het wereldje van betaalde liefde terechtkwam, wat zijn gekste ervaringen zijn en hoe zijn ‘leuke bijverdienste’ sinds corona een maandelijkse lap geld werd.

“Ik ben niet in de wieg gelegd om een succesvolle relatie te hebben”, zo steekt Marco van wal. “Als tiener was ik een lelijke puistenkop en had ik geen succes bij het andere geslacht. Terwijl mijn vrienden de ene griet na de andere binnendeden, liep ik blauwtje na blauwtje. Op mijn achttiende zoende ik voor het eerst een meisje: het begin van een relatie die drie jaar zou duren. In die drie jaar ben ik er niet één keer in geslaagd haar een hoogtepunt te bezorgen: ik was nogal een snelle schutter. Op een dronken avond – zonder mij – ontdekte ze dat er jongens waren die dat wél konden, en onze relatie was voorbij.”

“Ongeveer een jaar later leerde ik de vrouw kennen waarmee ik vier jaar heb samengewoond. Ook bij haar was ik al klaar nog voor het begonnen was bij wijze van spreken, maar zij leerde me likken – zodat ik haar tenminste toch een hoogtepunt kon bezorgen.”

“Toen we enkele jaren samen waren, ontdekte ik dat ik me soms ook aangetrokken voelde tot mannen. Ik besprak dat met mijn partner – ze was best wel ruimdenkend – en we kwamen overeen dat we eens een trio met nog een man erbij zouden organiseren. Ik keek enorm uit naar de dag van onze triodate, maar dat bleek achteraf bekeken een enorm grote fout.”

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More