Ghislaine Maxwell is volgens haar cipiers een ‘vuil madame’

“Als je de wc niet doortrekt, stinkt je hele omgeving.”

De 59-jarige Ghislaine Maxwell werd begin vorig jaar aangehouden en zit sindsdien vast. Maxwell wordt ervan verdacht Jeffrey Epstein tussen 1994 en 1997 geholpen te hebben bij het ronselen en misbruiken van meisjes. Het tweetal leefde op de grote voet van een miljardair. Maar perverse sprookjes duren niet lang.

Epstein pleegde in 2019 zelfmoord na zijn arrestatie en daarmee gaat alle aandacht nu naar zijn helpende hand Ghislaine. Zij heeft al een aantal keren geklaagd (via haar advocaten) over de slechte behandeling die ze in de gevangenis krijgt. Ze zou als gevolg van de behandeling nog maar een schim zijn van wie ze was. Haar haar valt uit en ze is erg afgevallen. Bovendien beweert ze dat ze in de gevangenis het slachtoffer is geworden van fysiek geweld door de bewakers. Ze zou zijn mishandeld toen haar cel werd doorzocht.

Een rechter heeft een en ander laten onderzoeken en concludeerde dat haar verhaal een verzameling leugens was. Haar haar valt niet uit en ze is niet heel veel afgevallen.

Ook de cipiers komen met een ander verhaal, noem het gênante details. Zij klagen in de ‘Times’ over haar gebrek aan persoonlijke hygiëne. “Als Ghislaine naar de wc is geweest, trekt ze dikwijls niet door”, zeggen de cipiers. “De hele omgeving gaat ervan stinken.” Bovendien heeft de gevallen diva nooit leren kuisen, haar cel is een rommeltje, het is er smerig en het stinkt. Een vorm van stil protest omdat haar verzoek om vrij te komen op borg tot driemaal toe is afgewezen? Ze bood maar liefst 23,5 miljoen euro om haar proces thuis te mogen afwachten.

Op 12 juli komt ze voor de rechter.

Als je wilt weten wat Epstein en Maxwell allemaal uitspookten, raden we je de Netflix-documentaire ‘Jeffrey Epstein: Filthy Rich’ aan.

Een voorsmaakje:

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More