Gezonde levensstijl werpt vruchten af voor actrice uit Pitch Perfect (foto’s)

Je zou het niet zeggen, maar de goedlachse blonde Australische actrice Rebel Wilson heeft de kaap van 40 jaar al bereikt.

Ze heeft een hele poos gelogen over haar leeftijd en beweerde zes jaar jonger te zijn dan in werkelijkheid. Ook claimde ze echt Rebel te heten en te zijn opgegroeid in ‘een ghetto’. Zever in pakjes ontdekte de Australische krant Womansday een aantal jaren geleden. Haar echte naam is Melanie Elizabeth Bownds, ze beleefde een zorgeloze jeugd in het ultrachique Castle Hill en ‘Rebel’ ging naar de prestigieuze en dure Tara Anglican School.

Misschien dat ze dacht dat een jongere versie met wat streetcredibility beter op haar CV zou staan? Qua filmrollen mag ze echter niet klagen. Ze scoorde aardig wat hits in komedies als The Hustle, Pitch Perfect en Bridesmaids. De personages die ze vertolkte waren meestal die van de het stereotiepe, volslanke stuntelige blondje met steeds een oneliner in het verschiet.

Daar wil deze onstuitbare rebel nu verandering in brengen, want de actrice heeft de verplichte lockdown gebruikt om zich suf te trainen en een kilo of twintig af te vallen: “Ik heb super hard getraind, wat niet altijd even makkelijk was vanwege de corona-restricties. Soms moest ik mijn sit-ups doen in de modder, omdat we alleen buiten konden trainen en het continu regende. Ik ben dan ook blij dat de sportscholen in Australië weer open gaan,” aldus Rebel.

De Australische hoopt hiermee anderen te motiveren om ook van de bank af te komen.

Fat Amy‘? Zeg maar ‘Fab Amy’!

View this post on Instagram

Miss you 😘 when is the world reopening again?

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

View this post on Instagram

💕

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More