Gezocht: hitsige Valerie De Booser-lookalike?

Stokslobberen: iemand moet doen alsof.

Wat er zich ooit binnen de vier muren van de Zillion heeft afgespeeld: dat hou je haast niet voor mogelijk. Met alle kwark die daar ooit gesprietst is, kan je op zijn minst een Olympisch Zwembad vullen. Geen wonder dat daar nu, zoveel jaren later, een film over gedraaid wordt.

In die film zal niemand minder dan Matteo Simoni de rol van Dennis ‘Black Magic’ Burkas op zich nemen. Ook toppers als Jonas Vermeulen, Barbara Sarafian en Jonas Vermeulen zullen meespelen in de film.

Maar alle rollen werden nog niet ingevuld. Zo zijn de filmmakers nog op zoek naar een sterke man die een zeemeermin kan dragen. Er worden ook nog figuranten gezocht om topless rond te huppelen. Nog een opvallende figurantenrol: een meid die een kerel oraal verwent.

Waarom ons dat aan de ravissante Valerie De Booser doet denken? Omdat we in de biografie van Dennis Burkas gelezen hebben dat Valerie kan staaflikken als een godin, en dat ze dat in de Zillion bewezen heeft.

De naam van Valerie De Booser is overigens niet de enige bekende die in het boek passeert. We komen ook heel wat te weten over Tanja Dexers, die bijvoorbeeld een keertje niemand minder dan Luk Alloo in natura betaalde. En dan is er nog iets met een grote meneer in de media, die een nogal uitgesproken interesse in anale scènes heeft…

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Valerie De Booser (@valeriedebooser)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More