Gezocht: de Vlaamse Natalie Portman

Regisseur Dominique Deruddere is momenteel druk in de weer met de voorbereidingen van zijn nieuwe film: ‘The chapel’ maar is nog op zoek naar een hoofdrolspeelster.

Piano hoeft de actrice niet noodzakelijk te spelen, maar het zou een voordeel zijn. ‘The chapel’ wordt namelijk een psychologische thriller over een pianiste die deelneemt aan de Koningin Elisabethwedstrijd. Maar tijdens de verplichte isolatie van de finalisten in de ‘muziekkapel’ raakt ze volledig de pedalen kwijt. Volgens de regisseur zelf is de film wat vergelijkbaar met ‘Black Swan’ uit 2010 waar we Natalie Portman aan het werk zien als een jonge balletdanseres die onder grote druk staat. Portman won voor haar rol in ‘Black Swan’ de Oscar voor ‘beste vrouwelijke actrice’. 

Als de coronasituatie het toelaat, wil de regisseur van o.a. Crazy Love en Iedereen beroemd! in september beginnen filmen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More