Gezicht van Astrid Coppens misbruikt door oplichters (foto’s)

“Weken na het bevallen heb ik mijn silhouet kunnen herstellen” – Astrid.

Volgens een reclamebericht op Facebook zou Astrid Coppens om van haar zwangerschapskilo’s af te geraken een of ander afslankmiddel genomen hebben. Op amper drie weken tijd zou ze die alweer kwijt zijn geraakt dankzij de dieetproducten die de advertentie aanbiedt. “Ik ben het slachtoffer van fake news”, zegt Astrid echter op haar Instagrampagina. “Opnieuw gebruikt een bedrijf valselijk mijn naam om hun gevaarlijke producten te promoten. Ik heb hier niets mee te maken!”

Astrid is niet de eerste BV wiens naam en gezicht gebruikt wordt door oplichters in valse advertenties. Ook Philippe Geubels en Gert Verhulst werden er al het slachtoffer van. Zij zouden met een of andere slimme investering op korte tijd bakken geld verdiend hebben. Niets is echter minder waar. Het zijn trucjes om goedgelovige sociale-mediagebruikers centjes af te troggelen. Het management van Philippe Geubels diende al een klacht in, maar volgens de politie is het moeilijk om hiertegen op te treden.

Wij weten echter één ding zeker. Het lichaam van Astrid Coppens ziet er enkele maanden na haar bevalling absoluut niet slecht uit. Op 28 juni beviel ze van een dochtertje, Billie-Ray Coppens.

2

Image 2 of 5

Credits: Instagram

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More