Gevonden: meest verneukte Porsche 911 van Europa (foto’s)

En hij staat nog te koop ook. Voor een prijsje nog wel.

De Porsche 911 van de 993-generatie was, net als andere generaties, verkrijgbaar als coupé, cabriolet en speedster. Van de speedster werden niet veel exemplaren gebouwd, waardoor ze nu redelijk gewild zijn.

En dan zijn er ook nog cabrio’s die liever een speedster willen zijn. De ombouw stopte echter niet met het uitslopen van de achterbank en het doortrekken van de achterkant. De auto kreeg ook nog een bodykit aangemeten om ‘m op een GT2 te doen lijken, maar dat is jammerlijk mislukt.

De ‘Speedline’-wielen zijn replica’s waarbij er niet zo heel veel gepoogd werd om het spul op het origineel te laten lijken.

Dan is er nog die achterspoiler. Wel, die is multi-inzetbaar. Als toog, als picknicktafel, als strijkplank: noem maar op.

De prijs bedraagt net geen 25.000 euro, wat enerzijds niet echt veel is voor een 993 cabrio. Maar voor die prijs moet je er nog wel zelf een motor inlepelen, want de 3.6 boxer zit niet meer achterin.

1

Image 1 of 10

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More