Gevaccineerde Albert en Paola hebben zich teruggetrokken in Wallonië

Gewezen koning Albert (86) en zijn vrouw Paola (83) hebben zich gisteren naar het vaccinatiecentrum op de Heizel in Brussel begeven, waar ze elk een coronavaccin toegediend kregen. De vaccinatie vond plaats omstreeks 13.30 uur. Na de gebruikelijke observatieperiode verliet het paar het vaccinatiecentrum.

Vandaar ging het richting Villers-sur-Lesse waar het koppel een gerestaureerde pastoriewoning bezit. Volgens dorpsbewoners zijn Albert en Paola regelmatig te vinden in de woning.

Paola schonk de naakte eigendom van die woning overigens aan de 3 kinderen van Laurent en Claire.

Villers-sur-Lesse is een dorp in de Belgische provincie Namen en een deelgemeente van de stad Rochefort. In de deelgemeente liggen ook de plaatsen Jamblinne, Vignée en Génimont. Door Villers-sur-Lesse stroomt de Lesse, waar hier de riviertjes Vachau en Wimbe in uitmonden. De inwoners van Villers staan bekend onder de bijnaam ‘cwarnayes’ (kraaien). In 1811 werd de zelfstandige gemeente Jamblinne opgeheven en bij Villers-sur-Lesse aangehecht.


Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More