Getatoeëerde babe legt uit waarom aardige jongens nooit een kans maken (video)

“Nice guys always finish last.”

Een cliché nog groter dan de spleet tussen Guy Verhofstadt zijn tanden. Maar wel eentje met een kern van waarheid. Die lieve stakker die altijd de deur openhoudt, lief naar haar lacht en elke dag vraagt hoe het met haar is, vindt het vrouwelijk geslacht totaal niet interessant. Nee, ze vallen keer op keer voor de bad boys die niet eens naar hun omkijken. Lichtelijk arrogant zelfs en totaal geen teken van interesse tonen.

Mannen jagen graag op vrouwen, maar wie heeft ooit gezegd dat vrouwen dat niet willen? Iedereen heeft soms eens meer zin in een wilde achtbaan dan in een saaie wandeling. Zeker in deze tijden. Sommige dames willen liever in de armen liggen van een onvoorspelbare tijdbom dan in die van de ideale schoonzoon.

Dat gegeven wordt nog eens kort en bondig samengevat door de Amerikaanse Heather Lynnoh, die met haar filmpje een virale hit scoorde.

Tijd om de smeerlap uit te hangen, mannen.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More