‘Get to the choppa!’ met deze Reebok sneakers, geïnspireerd door The Predator-film (foto’s)

Als we de nieuwe met bloed doordrenkte trailer van The Predator mogen geloven, wordt het in tegenstelling tot de ‘Aliens vs Predator’-reeks wel een episch actiespektakel.

Rondvliegende ledematen, liters bloed en een zee aan kogels spatten van je beeldscherm. Mocht de bejaarde Schwarzenegger het nu opnemen tegen een resem buitenaardse jagers, dan zouden volgende sneakers hem alvast een beetje vooruit helpen.

Om de release van de nieuwe film te promoten sloegen Reebok en 20th Century Fox de handen in elkaar om zeer gelimiteerde DMX Run 10 sneakers uit te brengen, volledig geïnspireerd op het wezen met een slechte tandverzekering.

De schoenen zijn jungle-groen, net als de camouflage van The Predator. Binnenin staan de boodschappen over here en turn around, geschreven in een buitenlandse taal. De liefhebbers van de franchise weten meteen wat dat betekent.

In de hiel staan er coördinaten gegraveerd die je best niet volgt. Tenslotte werden de veters afgewerkt met het lievelingstrofee van de Predator: de schedel en ruggengraat van zijn prooi.

Ook over de schoendoos werd nagedacht. Die is in dezelfde kleren als het thermische gezichtsvermogen van de alien afgewerkt. 

Vanaf 14 september kan je een poging wagen om deze te bestellen op de website van Reebok voor een slordige 170 euro. Happy hunting!

1

Image 1 of 4

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More