Gespierde benen is minst opvallende eigenschap van deze meid (foto’s)

Ze heeft benen die zo krachtig zijn dat ze een kokosnoot in twee kan kraken.

Maar toch is dat niet meteen het eerste dat opvalt wanneer je foto’s bekijkt van Bakhar Nabieva. Geboren in Azerbeidzjan en nu wonende in Oekraïne, is dit 25-jarig fitness model een zeer opvallende verschijning tussen alle sportieve visjes die de Instagram-vijver rijk is.

Tijdens haar middelbare school werd ze gepest vanwege haar panlatfiguur. Daarop besliste ze om iets te doen aan haar fragiele fysiek en ze werd een vaste klant in de gym. Hierdoor kreeg ze de bijnaam ‘Miss Iron Bum’ vanwege haar achterwerk dat zo strak is dat je er een tol kan op doen draaien.

Maar daar blijft het niet bij. Om haar tegenstanders nog wat meer angst in te boezemen, loopt ze ook constant rond met grote pikzwarte contactlenzen waardoor ze er duivels lekker uitziet. Neem daar nog eens tong bij zo lang als de huidige regeringsvorming en je hebt een zeer bizarre verschijning.

Niemand die haar nu nog durft zwart te maken.

View this post on Instagram

@dragonpharma_llc hi

A post shared by Бахар Набиева (@bakharnabieva) on

View this post on Instagram

y’all not safe

A post shared by Бахар Набиева (@bakharnabieva) on

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More