Geschrapte scène waarin Deadpool baby-Hitler wurgt nu te bekijken (video)

Deadpool 2 was met een opbrengst van maar liefst 733 miljoen dollar een wereldwijde hit en een derde deel zal dus niet lang op zich laten wachten.

Zij die de film gezien hebben weten dat er na de grote finale er nog enkele hilarische post-creditscènes volgden waarin Deadpool vooral de spot drijft met de acteur in het kostuum: Ryan Reynolds. Vooral zijn vorige vertolkingen als Deadpool in X-Men Origins: Wolverine en als The Green Lantern moesten het ontgelden.

Maar volgende verwijderde scène ging voor het testpubliek klaarblijkelijk een stapje te ver. In de bewuste beelden zien we Deadpool door de tijd reizen en belanden in 1889, het jaar waarin Adolf Hitler werd geboren. De brutale held zou vervolgens aanstalten maken om de baby te gaan wurgen.

Uiteindelijk besliste de regisseur de scène niet te vertonen omdat het toch volgens hem een wrange nasmaak zou geven.  “As much as I love this joke, we end on a really high note and that’s the way it should end” , aldus David Leitch.

Volgens Esquire Magazine dwaalt er trouwens nog een verwijderde scène met baby Hitler rond.  Hierin beslist Deadpool de jonge führer niet te wurgen, maar enkel zijn naam te wijzigen in “You smell like Hitler’s anus“.  Zo kennen we Deadpool weer.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More