Gert Verhulst is geen kasteelheer meer

Op 18 juni 2020 werd bij de notaris overlegd over de onderneming Immosoirheid.

De naam van de vennootschap is niet echt gekend, maar de Waalse firma bezit het kasteel van Targnon nabij de Amblève in de gemeente Stoumont.

Het kasteel is privé-bezit van Gert Verhulst en Hans Bourlon via hun respectieve ondernemingen. Ze verwierven het in 2005 toen ze noodlijdende pretpark TéléCoo overkochten.

In het kasteel werd Gert Last Year opgenomen.

De vennootschap heeft in de laatste 2 boekjaren wel verlies gemaakt. Volgens de toelichting is er evenwel geen probleem met liquiditeit en solvabiliteit.

Bij de notaris werd in juni beslist dat Gert als bestuurder uit de vastgoedvennootschap zou stappen (via zijn eigen vennootschap). De akte werd vervolgens in juli in Het Staatsblad gepubliceerd.

Het kasteel telt twaalf kamers, twee salons met keuken en een tv-kamer. Er zijn nog zeven aparte chalets op het domein, net als een verwarmd buitenzwembad, parkeerterrein voor dertig wagens, sauna en hamam, solarium, biljart en piano.

Wie het kasteel wil huren, kan er met 30 man terecht en betaalt volgens Het Nieuwsblad per weekend 2.322 euro in het laagseizoen, 4.090 euro in het hoogseizoen en 5.500 euro met eindejaar. Reken daar voor één weekend wel nog 800 euro bij aan taksen, stroom en verwarming.


Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More