Gerecht kraakt berichten drugsmilieu: ook advocaat Sahil M. opgepakt

In de grootschalige operatie van politie en gerecht werden niet alleen drugsdealers opgepakt. De veiligheidsdiensten konden de berichten via SKY ECC kraken en dus meelezen.

Volgens diverse bronnen zijn de speurders ook binnengevallen bij drie advocaten in het Antwerpse, die ook gebruik maakten van de berichten van SKY ECC. Een van die advocaten is Sahil M., hij werd dinsdagmorgen opgepakt voor verhoor, nadat de federale gerechtelijke politie binnenviel op zijn kantoor.

M. zal volgens DPG Media dinsdagmiddag voorgeleid worden bij de onderzoeksrechter in Mechelen. Waarvan hij verdacht wordt, is momenteel nog niet duidelijk. Daarnaast zou ook een Antwerpse stagiair-advocaat opgepakt zijn voor verhoor.

In 2019 was Sahil M. (toen 28), raadsman van de moordenaars, bankrovers en drugshandelaren. In GvA zei hij: “Iemand zijn vrijheid teruggeven, geeft je een boost” Hij is een jonge snaak tussen de ervaren strafpleiters. Toch weet meester Sahil M. – Antwerpenaar en hindoe – zich met branie in de kijker te werken als raadsman van drugshandelaren, moordenaars en bankrovers. “Ik was eigenlijk voorbestemd om zakenman te worden.”

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More